Manşet

Antik Sanat Uzaylılar

Yazar Unknown 17 Kasım 2016 Perşembe 0 yorum
16. yüzyıl bir kiliseden fresko antik astronot gökyüzünde roketi gösterir. Bu yüzlerce yıl önce uçak kavramı ortaya çıktığını resmedildi.
Antik Sanat

Var bolluk açıkça tasvir UFO ve dünya dışı varlıkların o günlerde buralarda olduğunu aslında uzaylılar Antik Sanat örnekleri. ET's ve uçan daireler mağara resimleri, halılar, tahta ve resimler görünür.
Uçan daire içinde erken fresk tablo görünür
Roma Fresco

Mart, 1998 yılında arkeologlar bir fresk çevreleyen Roma kalıntıları ortaya çıkarıldı.Fresko Antik Roma'nın detaylı bir ressam, henüz havadan görünümü oldu! Bilim adamları şaşkın; Onlar nasıl yapıldığını bulamıyorum.

Flaman boyama

Flaman ressam Gelder, 1710 yılında yapılmış bir resim İsa'nın vaftiz gösteriyor. Arka planda uçan bir disk net bir görüntü ondan geliyor ve aşağı bebek üzerinde parlayan ışık demeti ile vardır. Resim değil düzeltisiz hakkı veya herhangi bir şekilde değişiklik. Cambridge, İngiltere'de Fitzwilliam Müzesi'nde sergilenen öyle.

Meryem Ana resim
Meryem Ana bu 15. yüzyıl resim arka planda bir UFO gösterir. Bir adam ona işaret ediyor ve nesnede onun köpek havlıyor.
Onbeşinci yüzyıl resim

Onbeşinci yüzyılda Ghirlandaio tarafından yapılan bir resim Meryem Ana ön planda gösterir. Arka planda bir disk ararken bir adam var. Adam gözlerini--dan yuvarlak yüzey koruma ve disk büyük kıvılcım ondan geliyor vardır. Adamın yanında bir köpek kadar UFO havlıyor. Boyama Madonna ve St. Giovannino hakkına sahiptir ve Loeser toplama, Palazzo Vecchio, Florence, İtalya'da bulunabilir. 34

Eski resimleri hakkında bir Not: 13 18 yüzyıllar boyunca yaşayan bir sanatçı olsaydı, yazılı olmayan bazı kurallara uymak zorunda. Garip ya da farklı bir resim bir şey tasvir etmek istedim, o garip öğenin resim arka planda koymak zorunda kaldı. Ön planda dini rezalet boya veya dini figürleri tasvir vardı. Aksi halde, sen olurdu bir satanist kınadı ve kelimenin tam anlamıyla kızı yaktılar ya da başı kesilmiş. O yüzden bu antik eserler tüm UFO'lara küçük işlenir ve içinde belgili tanımlık geçmiş. 28

Avustralyalı Rock sanat

Avustralya kıtası hangi varlıklar ile genişlemiş Kel Kafalar, büyük eğimli gözler ve ağız için yırtmaçlı göstermek buzlu eski çizimler vardır.Onlar da turuncu küre gökyüzünde yüzen tasvir. 29

Afrika mağara resim

Bir varlık bir Afrika mağara resim gösteriyor giyen anten ile şapkalar ve havada uçan. Olan bir hayvan onun kollarında tutuyor. Tassili-N-Ajer içinde Afrika tablodur. Büyük, siyah eğimli gözleri ve ince dudakları varlık vardır. 30

Eski gravür

Hans Glaser tarafından 1566 yılında yapılan bir gravür diskleri uçan ve Nürnberg, Almanya üzerinde 4 Nisan 1561 üzerinde oluşan silindir uçan arasında bir savaş gösteriyor.
Woodcut showing alien air battle in 1561
Rus plaka

Bir Rus arkeolog Nepal dağlarında bir antik plaka keşfetti. Valenov plaka bilinir. Plaka yaklaşık bin yıl eski tarihli. Plaka yapılır malzeme bir arada metal ve seramik, bir süreç o bugün bile mümkün değildir. Plaka çok net bir uçan daire ve uzaylı varlık gösterir.

Ortaçağ Goblen

Kilimi Ortaçağ Times Collegiale Notre Dame, Beaune, Fransa var. Ön planda Meryem bir tasviri olduğunu; arka planda bir uçan daire açık bir yorumuyla be!

Arka planda uçan daire ile Ortaçağ duvar halısı






Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.