Manşet

Uzaylı (Alien)

Yazar Unknown 18 Kasım 2016 Cuma 0 yorum

Uzaylı kişi başlamıştı! Bir insanlık tarihindeki en şaşırtıcı olaylar, uzaylı organları düşen uzay Roswell, New Mexico'da Temmuz, 1947 yılında ele geçirildi.


Bu evrende yalnız değiliz modern onay başlangıcı olmuştur. Hikaye organları, gizlilik ve ölüm tehditleri kurtarma içerir. Tanıklar onlarca yemin ve gördükleri için ifade verdi.


Roswell'in oluşumu Amerikan tarihinin en konuşulan UFO olay olmuştur. Amerikalıların çoğu "Roswell, New Mexico." sözleriyle kısacık bir tanıdığımız var İşte bir Özet ne oldu ve ne zaman. Bu araştırmalar ve uçan daireler ve uzaylı varlıklar hakkında bilgi keşfi için temel olarak kullanmak için gerçek bir hesap vermek için tasarlanmıştır. Unutma, İncil, Tevrat, doğru bildiğimiz her şey söylenti olduğunu ve ikinci el açıklamaları dayalı Kur'an, hukuk görelilik ve hemen hemen.
Teğmen Walter Haut
1947
Here is the text of First Lieutenant Walter Haut's press release dated July 8, 1947:
"The many rumors regarding the flying disc became a reality yesterday when the Intelligence office of the 509th Bomb Group of the Eighth Air Force, Roswell Army Air Field, was fortunate enough to gain possession of a disc through the cooperation of one of the local ranchers and the sheriff's office of Chaves County.
 The flying object landed on a ranch near Roswell sometime last week. Not having phone facilities, the rancher stored the disc until such time as he was able to contact the sheriff's office, who in turn notified Maj. Jesse A. Marcel of the 509th Bomb Group Intelligence Office.
Action was immediately taken and the disc was picked up at the rancher's home. It was inspected at Roswell Army Air Field and subsequently loaned by Major Marcel to higher headquarters."

Stanton T. Friedman

Nuclear physicist Stanton Friedman has been investigating and documenting the existence of flying saucers and extraterrestrial beings for over fifteen years. He has written several books on the subject and has spoken to over a thousand colleges and universities. Friedman was the person who initially uncovered the incident at RoswellNew Mexico. As a trained scientist, he has brought a deliberate and thorough approach to researching this large and very complex subject. If Friedman is discussing an issue, you can believe it has been well-researched. For an absolutely intriguing story, get a copy of his MJ-12 Report, or his CD-Rom: "UFOs, The Real Story. How the Roswell story came to light."

Fizikçi Stanton Friedman, ilk ele geçen adam
Roswell, New Mexico, kaza hakkında hikaye.
(Fotoğraf nezaket Debbie Stark)
Daha fazla tanık

Önümüzdeki birkaç yıl içinde Friedman gerçekten dikkate değer bir olay ilk elden tanık düzinelerce ortaya çıkarmak: kaza ve kurtarma dünyada yapılmamış bir zanaat.


Otuz yıldır gizli

Her ne kadar olay Roswell Ordu Hava Üssü, 1947 yılında oldu, hiç bilinmeyen katılımcılar, çok üst düzey askeri personel bir iç daire ve Birleşik Devletler Başkanı hariç herkese. Diğer bir deyişle, 1978'e kadar.

1978 yılında Stanton Friedman Baton Rouge Louisiana bir radyo istasyonunda röportaj. Friedman birkaç yıldır dünya çapında görüldüğüne UFO soruşturma rol olmuştu. 20 Şubat'ta Louisiana State Üniversitesi'nde bir konferans vermek şehirdeki olmuştu.



Kahvenin yanında bir fincan tabağı ister misin?

Kahve molası yaparken, radyo istasyonu Müdürü rahat bir şekilde Friedman için "gerçekten konuşmam gereken kişi Jesse Marcel olduğunu söyledi. O şeylerden biri parçaları ele." Friedman Marcel, Louisiana'da yaşıyordum, kim o zaman temas ve gerisini. Roswell çantadan yapıldı.



Benzeri görülmemiş bir elli yıllık sıçrama

Elli yıl içinde dünya dışı uzay aracı New Mexico'da çöker bu yana oldu bir atılım teknoloji, tüm insanlık tarihinde benzeri görülmemiş. Adam bir zerre bile fizyolojik değişmemiştir olmasına rağmen son elli yıl içinde meydana gelen teknolojik gelişmeler normal yapmak için en az iki yüz yıl sürerdi. Bir sebebi var. Yardım aldık. Bu yardım düşen yabancı uzay aracının içinde bulunan teknoloji geldi.



"Hükümet hiç hareket eder ve tepki granit monolitik bazı parçası değil. En çok tutulan Sırları korumanın yolları oluşturulması için geldiğinde bu bize askeri/resmi makine içinde dinamik, büyük ölçüde reaktif ve proaktif bile hükümet.

Sadece bir adım önde gerçekten ne olduğunu bilmek isteyen insanlar değildik Roswell sonra yıl boyunca biz yüz adım önde, bir bin daha da vardı. Aslında, hiç kimse gerçeği sakladı, biz sadece kamufle. Her zaman, insanların sadece ne aramak için ya da onu bulduklarında ne olduğunu için tanıdık bilmiyordum vardı.Ve, tekrar tekrar buldular."

Albay Philip J. Corso (Ret.)

Lots-in teknoloji

Birçok teknolojik öğeleri özel sektörüne hükümet sözleşmeleri aracılığıyla filtre.Ödünç veya kurtarılan yabancı uzay aracı geliştirilen şeylerden bazıları şunlardı:

Gece görüş dürbünü

Askerler Roswell'in zanaat gecenin içine baktığımda, kabinlerin görebiliyordu. Onlar gündüz vakti sanki gibi yürüyor geminin dışında onların yoldaşları şaşırmış gibi tek fark bugünün gece-vizyon gözlük gibi ışığa yeşilimsi bir kalite idi.

Lazerler

Hemen onu bulduklarında bu cihaz neydi bilinen değil. Onlar ebil'biçim o dışarı;daha sonra onlar kazara açık.


Atomik hizalanmış lifler

Askeri bilim adamları uzaylılar takıyordun takım elbise atomik uyumlu malzemelerden oluşturuldu keşfetti. Tüm molekülleri tek yönde dizilmiş. Bu şekilde yapılan dünya üzerinde sadece bir örümcek var. Sadece on beş ounces tartma bu malzemenin tek bir tel kırma olmadan elli mil için gergin. Bu başlangıcı 'Kevlar', kurşun geçirmez yelekler oluşturmak için kullanılan malzeme malzeme gibi süper azim liflerinin oldu.

Cips, Weapone ve optik
Fiber optik ilk Roswell kaza yerinde bulundu. Hiç böyle bir şey görmemiştim ve yıl sonunda ne olduğunu düşündüm önceydi.

Ters mühendislik uygulanan Craft

Amerikan Ordusu birkaç zanaat onlar iyileştin mi çöktü uçan daireler öğrendiklerini üzerine dayalı inşa etti.Buna "olarak tersine mühendislik;" adı verilir Bu, bir şey parçalıyor ve söküm sırasında öğrendiklerinizi üzerine dayalı yeni bir yeniden oluşturma.



Yeniden elde etmek ya da inşa ve test-Area 51 Nevada ve alan 51 için bitişik S-4 bilinen site dışında uçakla yaklaşık yirmi dokuz daireler olmuştur. Her ne kadar başarılı bir şekilde craft uçtum biz dünya'nın atmosferi terk etmek bu zanaat almak mümkün olmamıştır. Şimdiye testler düşük irtifa düzeylere sınırlı olmuştur. Bu izleyiciler Area 51 çevreleyen tepelerden gördün mü tekne vardır.



Tekne parçaları

1997 yılında UFO ve kaçırma araştırmacılar Derrel Sims ve Dr. Roger Leir bir adam yaklaştı. O onların çalışmalarını biliyordum ve onları bazı parçaları metal Roswell enkazdan kurtarıldı vermek istedim dedi. Onları elli yıldır gizli tuttuğunu söyledi. Şüpheci olmak, Simms ve Leir adamın iddia arka plan iyice araştırdım. Sonuç olarak, bazı en iyi Metalurji laboratuarlarda analiz metal parçalar var kabul ettiler

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.