Manşet

Uçan Daireler ve Uzaylı Aracı Gerçek

Yazar Unknown 17 Kasım 2016 Perşembe 0 yorum

Ne gerçekten UFO anlamına gelir.
Uçan daireler araçlar vardır.
İlk uçan daireler.
Boyut ve şekillerde uçan daireler.

Tahmin ettiğimizden daha fazla ufo var

Bir öneri: UFO terimi kullanmayı durdurmak deneyin. Zor bir istek olduğunun farkındayım.UFO bizim ulusal kelime bir parçası ve bizim kültürümüzde yerleşmiş. Bu hızlı bir şekilde yazmak ve söylemek kolaydır çünkü bile bu Web sitesinde terimi kullanın. Ama mümkünse, terim uçan daire kullanın veya yabancı uzay aracı yerine çalışın. Burada bazı nedenleri Neden:

UFO aslında sıradışı uçan cisim, tanımlanamayan uçan nesne anlamına geliyordu. Askeri 1940'lardan beri bu akıllıca Kaptanlı tekne olduğunu biliyordu. Bundan emin olmak için sadece hükümet bilgileri bölümünde görünen 1958, Hava Kuvvetleri İstihbarat belgelerden gözden geçirin.

Dönem uçan daire hükümet yüzlerce içinde kullanılan ve askeri istihbarat belgeleri tam olarak uçmak için bilinir çünkü zanaat pilot.Zihin-set bir değişiklik gereklidir. Bu sadece bir semantik meselesi değil; birine bir kurban veya kurtulan olarak atıfta arasındaki fark benzer.

Ne bir tekne okyanusa dışarı birkaç mil olduğu ortaya çıktı görseydi, olmaz ki, "Hey, bir UFO, kayan bir cisim gördüm." Bu varsayım genellikle bir tekne dediğimiz bir akıllıca Kaptanlı tekne bir örnek olur. Aslında doğru ya da yanlış olup konuyla ilgisi yok.Aslında bir balina veya şamandıra olabilir.Ancak, kendini güçlenmiş akıllı bir değerlendirme yapmak için ve bu kararlıdır.Genellikle bu bazı fikir olmadığını söylüyorsun derken gördüm ve insanlar değerlendirme yüz değeri alacak.

Ancak, bir UFO gördüm derken, ne gördüğünü tanımlanamayan kendi sözleriyle doğrulamış olursunuz; Ne gördüğünü bilmiyorsun, ya da hiç bir şey görürse, neden öyle kimseye dinle?

El sanatları, değil bulutlar

Uçan daireler tarafından sürüklenen bulutlar gibi değildir. Onlar bir otoyolda araba gibi daha fazla;"insanlar" (yabancı varlıklar) onları içerdikleri ve onlar için veya belirli bir hedefe gidiyor. Lütfen önemli bir kavram olduğundan biraz zaman bu konuda düşünme harcamak. Ne zaman tam olarak bu fikri benimsemesi yere düşmeye başlar uçan daire fenomen yeni bir ışık ve biraz daha adet iradenin görmeye başlayacaksınız.

Ticari pilotlar rapor uzaylı daireler tarafından tempolu

Teriminin kökeni

İlk günümüz nişan uçan daireler 24 Haziran 1947 oluştu bildirdi. Özel pilot, Kenneth Arnold, oluşumunda Washington Devlet Cascade Dağları üzerinden 9 disk şeklinde nesne gördüm. Dönem uçan daireler doğdu bu nişan alarak. Aşağıdaki 29 Temmuz 1947, Arnold uçağı dört yüz metreden uçtu yaklaşık 25 daha fazla yabancı uzay aracı gördüm. Bir resmi CIA hesap Kenneth Arnold'ın görüldüğüne hükümet belgeleri bölümünde bulunur.

Bu görüldüğüne oluştu yıl unutmayın: 1947.1947 yılında, hatta uçak, her türlü uçan tekne nadiren vatandaşlar tarafından görüldü. 1947 yılında bu Amerikan nüfusunun yüzde 1'den az bir helikopter gördüğü tahmin edilmektedir.Ve tüm niyet ve amaçlar için hiçbir televizyon vardı.


Boyut ve şekillerde uçan daireler


Bu yabancı tekne klasik "Daire" şeklinde yanı sıra sivil öldürüldü gördüm ve askeri belgelerinde belirtildiği birçok formları vardır.Uzay gemisine görüldüğüne dönemde de olduğu gibi İncil'de bildirilmistir. Craft şekiller otomobil ve kamyon gezegenimiz üzerinde olduğu kadar çok yapılandırmaları vardır. En sık görülen olanlar bazıları şunlardır:

Uçan daire veya Disk şeklinde zanaat

Bunlar farklı konfigürasyonları ve boyutlarda gelir. Bazı küçük kubbe veya cupolas üstüne vardır ve bazı yoktur. Kubbe yapılandırma yuvarlanır veya kare. Bunlar öncelikle izci gemi ve kısa menzilli araştırma araçlar olduğu bilinmektedir.

Puro şeklinde Craft

Bu araçlar genellikle daireler büyüktür. 8-10 tekne uçan daire şeklindeki içeren küçük ana gemileri olduğu bilinmektedir. Bunlar uzun ve her iki ucunda bir mum tıkıp ile silindirik;Böylece adı.
Daha küçük uçan daireler büyük 'Puro' craft yayın
Üçgen şeklindeki Craft

Bu gemiler büyük; birçok tek bir kenarı boyunca birkaç mil streç. Belçika orada 1989-1990 yılında gerçekleşen görüldüğüne dalga üzerinden görüşlü craft bunlar. Bu üzerinde Belçika nüfusunun tamamı yüzde 70'i bu zanaat ilk elden gördüm ve sonuç olarak, uçan daireler varlığını resmen tanıyan tek ülke Belçika da tahmin edilmektedir.


Görülen dünya çapında süper boy 'Üçgen' Gemi hazır
Bumerang

Bu zanaat da dev vardır. Onlar biraz o üçgen şeklindeki zanaat üzerinden bumerang geminin bir kolu diğerinden daha uzun farklıdır. Mart ve Nisan 1997 yılında gördüm ve videoya craft tarafından binlerce Phoenix, Arizona vatandaşlarının tür bunlar.

Dev silindir

Çok büyük el sanatları, bir bin fit veya daha fazla içinde uzunluğu (yan tarafında bir 70 katlı resim). Bu zanaat konik değil. Bunlar in birçok fotoğraflarını almış. Fotoğrafları kendi tarafında Telefon direğine asılı bir dev gibi bakmak ve bir tekne gibi hiç benzemiyorsun.

Roswell Craft

Bir zanaat gerçekten gibi bir uçan daire şeklinde değil Roswell tüm zamanların en ünlü uçan daireler. Araştırmacı ve adli sanatçı Bill McDonald Roswell uzay gemisinden gelen birkaç görgü tanığı ifadelerine yeniden. Bill ABD istihbarat toplum içinde olan kişiler onay aldı.Testor modeli şirket onların ticari olarak satılan ölçeği modeli için kullanılan craft McDonald's yeniden oluşturulması olduğunu.

Roswell yıldırım Craft
McDonald'ın istihbarat ajansı kaynakları Jack Northrup ve Kelly Johnson, Northrop ve Lockheed'ın "Skunk Works" kurucuları olan bu bilgi uyarlanmış ve X-33 ve X-38 Havacılık Servisi uçaklar, NASA'ın uzay mekiği, VentureStar gelişimi için uygulanan söyleniyordu Roswell spacecraft.1 yapılandırma ve veri ölçümleri doğrudan erişim vardı belirttiğimiz , ABD Stealth uçak, TR-3 siyah Manta.

Roswell zanaat ABD askeri inşa yıl sonra V şekilli Stealth uçak gibi görünüyor askeri bir araç esin kaynağı oldu.



Uçan daireler diğer özellikleri

Genel olarak halka serbest bilinmemektedir uçan daireler birkaç özellikleri vardır. Her ne kadar bu özellikleri hiçbir zaman filmlerde tasvir edilir, onlar hakkında bilmeniz gereken.

Sallantı

Onlar uçarken uçan daireler kez sallanmak.Uçan daire gerçeküstü bir görünüm vererek daha düşük hızlarda çok belirgin. Genellikle ilk izleyicinin dikkatini çeker bu özellik olur.

Bu sallantı uçan uçuş bir uçağın bundan hemen ayırt eder. 1947 yılında gördü ilk uçan daireler için pilot Kenneth Arnold'ın dikkatini çekti sallantı oldu.

Bir uçan daire kasette yakalandığı zaman, insan kez kaset yüzünden sallantı sahte olduğunu düşünüyorum. Eski Buck Rogers filmleri gibi bir ipte wobbling bir model roket anımsatır. Sallantı dalgaların dalgalanmalar yerçekimi üstesinden gelmek için uçan daireler kullanın elektromanyetik alanlar neden olduğu düşünülmektedir. Nasıl göründüğünü hayal etmek, ileriye doğru hareket ederken su kapalı zıplayan bir yüksek hızlı teknesi olan düşünüyorum.

Diskleri geçişin

Başka bir özelliği de bu yabancı tekne geçişin; diğer bir deyişle, sağ gözlerinizin önünde uçan daire şekli değişir. Kez bir daire uzamış ve bir puro şeklinde craft olmak. Bu dönüşüm etkisi de kameraya yakalandı.

Jaime Maussan, bir gazeteci ve araştırmacı Meksika, bizim 60 dakikaya kadar benzer bir gösteri için video kasetleri, tüm bu geçişin yeteneği gösterilen farklı kişilerden binlerce vardır. Maussan uçan daireler, beş binin üzerinde video kasetleri birçok videoları aynı anda Mexico City birçok farklı bölgelerinden gelen vurdu aynı zanaat alınan da dahil olmak üzere Meksika, vatandaşlarından topladığı.Meksika'da, Jaime Maussan de bilinen ve de Dan Rather veya Peter Jennings olarak saygı.

Jaime Maussan üzerinde elli uçan daireler aynı anda göstermek video kasetleri var. Sık sık kendilerini sabit dizi gökyüzünde sembollerin bir çeşit garip tasarımlar şekillendirme sırasında tutuyorlar. Bu kadar dramatik iniş Beyaz Saray'nın bahçesinde olarak değil, ama oldukça yakın.

Mart 1998 yılında Jaime, "kimse Meksika'da UFO güler. söyledi Kimse. Onlar sık sık şimdi dünyanın en güçlü elektromanyetik alan sahip volkan çevresinde bulunmaktadır. Ne zaman Mexico City tüm trafik, ile milyon-in insanlar arabalarını göklere işaret dışında ayakta durduruldu kez olmuştur. Henüz, değil bir Amerikan gazetesi şimdiye kadar hikaye taşıdı." 2



Uzay boşluğu atlar

Video kasetleri de ne atlar"hiper"olarak bilinir hale geldi yakalanan var Ne zaman bir uçan daire daha az onda biri saniyenin on beş-yirmi millik bir mesafe atlama bu. Temelde craft kaybolan ve neredeyse anında başka bir yerde reappearing. İzleyiciye, uzaktan bir "atlama" gibi görünüyor

Uçan daireler için farklı adlar

Uçan daireler bir dünya çapında fenomen vardır. Onlar farklı ülkelerde farklı şeyler denir.Meksika'da olarak bilinen "Uçan tabaklar."Çin'de olarak bilinen "tava uçuş" diyor. Pek çok Avrupa ülkesi olarak bilinen "kalkanlar uçuş" diyor. Bu terim antik çağda kökenli ve bugün Avrupa'nın kullanımda devam ediyor.Bu terimin kökeni hakkında arka plan için bkz: bölüm iki: UFO bir geçmişi.

Boyutları Craft

Şekillerle, çeşitli boyutları olduğu gibi sadece.Uçan daireler gördüğümüz çoğu izci gemi ve otuz feet genelinde vardır. Onların sık sık-e karşın var da görülmektedir, daha büyük diskler, bazen büyük bir mesafeden görülür ve aslında kendilerinden küçük göründükleri çünkü aldatıcı boyutudur.

Bazı büyük

Daha önce de belirtildiği gibi bazı bu gemi bizim atmosferimizde görünen büyük var!İnsanlar düzenli zanaat birkaç mil boyunca görmek raporu. Ne zaman bir bumerang zanaat onlar üzerinde uçtu ve nereye seyahat edildi otoyol izole streç üzerinde süpürdü Phoenix bir kadın onun iki oğlu ile sürüş oldu.Korkudan, Seksen beş Mile saatte hız. Genç oğlu onları altından tekne almak için ne kadar süreceğini zaman karar verdi. Zamanlama iyi zanaat altında tahrik vardı ve onları saatte Seksen beş gemi kanat altından almak için biraz üzerinde iki dakika sürdü sonra başladı.Bu nu yapar..

Uydu görüntüleri, rutin kadar yabancı uzay aracı almak
Boyutları tahmin etme

Seni bilmem ama ben zorluk tartmanın boyutları ve mesafeleri var. Örneğin, eğer birisi üç yüz feet uzağa bir nesnedir diyor, ne kadar olduğunu bir ipucu yok. Test sürüş durumuna "yüz adım sonraki aracın arkasında kal" benim için hiçbir şey ifade.Ama çok doğru bir yüz yard ölçebiliyor futbol, gibi. Birisi bana bir bina on kat uzunluğunda olduğunu söylerse de net bir resim elde. Bazı nedenlerden dolayı benim için ilişkilendirmek için kolaydır.

Şimdi ne kadar büyük bir şey anlamama yardımcı olacak bir bina başvuru kullanın.Örneğin, bu kez uçan daireler yaklaşık elli feet arasında olduğunu rapor. Tercüme, bu dört katlı bir yan bina olarak sürece anlamına gelir. Bu büyük bir haber. Kelimeleri daha büyük elli ayak bana göstermek gibi görünüyor.

Altı yüz Feet arasında

Altı yüz feet üzerinde tekne gören birkaç askeri kaynakları bulduk. Yan tarafında bir kırk beş katlı olduğunu. Bu büyük şey!

Bina boyutlu uzay aracı
Uzay katlama

Sadece küçük bir teaser gücünüzü uyandırmak. Uzaylı varlıklar "kat alanı" yeteneğine sahip. Daha sonra daha ayrıntılı olarak bu kapak, ama işte bu uzay aracı boyutu ile ilgili olarak ne demek: kez, uçan daire iç dış görünüşe çok daha büyüktür. Kez kurtarılan zanaat kendinizi çalışan insanlar ne zaman onlar ilk uçan daire içinde başlarını sopa bir çift almak iş hatırlayın. İçinde o kadar büyük olabilir ve onlar kafalarını craft dışına bakmak için dışarı çekin inanamıyorum. Onlar toplam inanamayarak vardır. Ne bir otuz metrelik tekne dışarıdan görünen üç kez o iç boyutudur.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.