Manşet

Uzaylıları nasıl bir zihniyet ile elde edebilirsiniz

Yazar Unknown 17 Kasım 2016 Perşembe 0 yorum

Sen-ecek lüzum kritik bilgi

Sitemizde en önemli bilgileri Bu sayfa ve bu kendisine bağlı bulunur. Diğer bölümleri yapmak egzotik yabancı bilgi yok. Ancak, diğer bölümleri en iyi şekilde şeyler biraz farklı bakmak öğrenmek gerekir. Ayrıca, bazı perspektif bizim geçmiş ve düşünce süreçleri hakkında insan olarak elde etmek.



Varsayımlar – değişim kolu

Bizim tarih boyunca çok, bizim davranış varsayımlar, inanç ve Gelenekler toplum içinde üzerinde dayalı olmuştur. Zaman içinde bu varsayımlar sürekli ediliyor değiştirildi ve düzeltildi. Ayrıca her gün bazı yanlış düzeltmek için bir şans elde edeceksiniz.

Önceki bazı varsayımlar:

Dünya düzdür.

Güneşin dünyanın etrafında döner.

Biz evrende yaşayan sadece akıllı varlıklar vardır.

Bizim Gezegenlerin Güneş'in etrafında döner

Son varsayım hariç tüm "gerçekler" meydan, değişti, düzeltilmiş ve. Devam eden bir kaç kişi tarafından bir yer kaplar, diğerleri takip alay, karşısında cesaretle konuşan sağlanır. Bu başkalarının görüşlerini değiştirmek değil, sadece gerçeği bilmek geldi.

Bu Web sitesi bir gerçeği bilmek gelmek için temelidir. İnsanlık tarihinin en büyük yanlış varsayım değişecek yere şişme bir parçası haline gelecektir.

Kendini şanslı say. Gerçekten bu sırasında geçiş ve insanlık tarihinde vahiy en dramatik zaman yaşamaya fırsat için özel olmalı!Yerlerinize tutun.


Yabancılar ve uçan daireler hakkında bilmek yararları

Dünyayı daha iyi bir yer olacak.

Fantastik gizli yetenekleri var.

Gerçeği bulmak için ilk adım.

Sırf eğlenceli ve heyecan! Bu büyük bir yarar vardır. Sen tüm evrendeki en büyük partisine davet edildi keşfetmek için gidiyoruz! 'A' listesinde konum ve doğrultusunda hiçbir bekliyor. Ancak, bilmeniz gereken bir şey: tek başına gidemezsin. Herkes getirmek gerekir.

Dünyayı daha iyi hale

Dünya daha iyi bir yer yapmak yardım edeceksin. Sadece bu bilgi paylaşımı ve insanların günlük yaşamlarında entegre yardımcı gezegen ve tüm nüfusu kökten değiştirmek için gidiyoruz. Evrende yalnız değiliz keşfetmek olarak, değer ve insan arasındaki farklar için teşekkür ederiz öğreneceksiniz. Artık bize karşı bir tehdit olarak arasındaki farkları göreceksiniz ama onun yerine biri bizim en Aziz erdemleri gibi. Biz bizim evrende toplumlar geri kalanı ile dahil edilebilir önce bu gerekli bir değişiklik olacak.

Fantastik yetenekleri var

Bir insan olarak değil henüz fark fantastik yetenekleri var. Bu yeteneklerin yabancı ziyaretçiler için büyük ilgi olduğunu keşfedeceksiniz. Onlar da bizim hükümetin gizli bilimsel topluluk tarafından çok araştırma konusu olmuştur. Biz bizim beynin kapasitesini sadece yüzde 5'i kullanmak duydum. Şimdi diğer yüzde 95 neler yapabileceğinizi bulun.

İnsanlık genişlemesi

Uçan daireler ve diğer varlıklar bu etkileşim nedeniyle, biz bizim bilim, gerçeklik ve hatta kendi insanlık kavramlarını genişletmek zorunda kalacak. Bu büyüme için bir rehber olacaktır. Ayrıca büyümek ve değiştirmek için gidiyoruz. Zaten başladı. Şimdi büyüme için hiç oldu önce daha ömür boyu daha fazla fırsat vardır. Daha büyük bir topluluğun parçası olduklarını anlamak insanlar yardımcı olacaktır.Senin yanlış de yüz için bir şans elde edeceksiniz. Hazır mısın? Vahşi bir yolculuk olacak!
İnsan dönüştürme?
Gerçek şu ki, yalan ve çalıntı kaset

Sen keşfetmek gibi gerçeği unfolding hayret.Bunu merak gözleri ile yapmak, değil öfke ve korku önemlidir. Gerçeği unfolding katılan heyecan olduğunu. Tüm saygımla X-Files, gerçek bu değil 'orada.' Bu yan tarafta.Komşularınız, Hadi onlar konuşmak var.Gerçeği kadar değişmez ve yükselen güneş durdurulamaz olduğunu.

O olmadan, biz dünya çapında hedeflerimize ulaşmak cant

Uçan daireler ve yabancı varlıklar hakkındaki gerçeği bilmeden, insanlık asla dünya açlık biten, çevrenin korunması, hastalık ortadan kaldırarak, kirliliği ücretsiz enerji oluşturma veya yıldızlara seyahat gibi en çok aranan hedeflerini gerçekleştirmek mümkün olacak.Uçan daireler dünya bilmeden gibi aslı bilmek değil yuvarlak, mikroorganizmaların yok, fizik kanunları değil, ya da nasıl çocuk gebe bilmeden bilmeden.

Yabancı varlıklar varlığı gibi önemli ve temel yukarıda listelenen tüm kavramlar olarak bilmektir. Bu bilgi birleştirmek kim ve ne olduğumuzu, bizim gerçek tarihi ve gerçek geleceğimiz. Aslında evrenin nasıl çalıştığını açıklar. Bu büyük ölçüde biz evrenin görmek nasıl etkiler, ya da nasıl tutmak insan vücudu çalışır, ya da nasıl anlatılmamış mucizeler fizik ve matematik anlamak anlamak.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.