Manşet

Uzaylılar geliyor

Yazar Unknown 17 Kasım 2016 Perşembe 0 yorum

1947 modern uçan daire görüldüğüne ilk "dalga" yıl bilinir. ABD gazeteleri çalışmanın bir o yıl 15 Haziran 1947 ve 15 Temmuz 1947 arasında otuz gün içinde sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde üzerinde 832 görüldüğüne dair belgeler. Bütün yıl için üzerinde 1.500 raporlar vardı. Bu Web sitesinde bir CIA rapor izleme daire görüldüğüne 1947'de dahildir. Bu raporu gizli ve ödeneceği halktan yıllardır



Kenneth Arnold durumda

Modern zamanların ilk anahtar uçan daire durum böyle. Uçan Nesneler olarak bildirilen benim bölümleri, 'Eski yabancı Sightings' ve 'Yabancılar Antik Sanat', gördüğünüz gibi kesinlikle bizim yüzyıl için benzersiz değildir.Ancak, bu durum medyanın dikkatini çekti ve uçan daireler var çağdaş Dünya yeniden haberdar olduğunu.



Gerçekleri

Kenneth Arnold bir özel pilot ve bir iş adamı oldu. Ayrıca Idaho arama ve kurtarma merhamet el ilanları ve bir Federal Şerif Yardımcısı şerifi bir üyesi oldu. 24 Haziran 1947 Arnold Cascade Dağları düşmüş inanılan bir deniz Curtis C-46 nakliye uçağı bulmak için bir arama misyon katıldı.


At 2: 00'da yaklaşık 9,000 ayak uçan, Arnold dokuz gümüş diskleri oluşumunda doğrudan onun uçuş yol boyunca hareket gördüm.Yaklaşık yirmi beş mil uzaklıkta olmalarını tahmin. Sıradışı olduklarını, en azından, Arnold söylemek onları kendi hızını tahmin etmek için zaman karar verdi. Mt. Ranier ve tekrar ne zaman onlar Mt. Adams geçmiş geçerken saatini kontrol etti. Onları 1 dakika ve 42 saniye sürdü. Açılış ve iki tepeler arasındaki uzaklığı kontrol sonra Arnold diskler üzerinde 1.700 mil saatte seyahat fark! Bu iki kez ses hızı, ve dünya hız rekoru 1947 yılında sadece 650 mil saatte oldu!
Pilot Kenneth Arnold, photo taken in 1947 
"Onlar bir daire gibi uçtu"

Sadece Arnold, ama insanlar da yakındaki bir Douglas DC-4'te uçan uçan diskleri gördüm.Buna ek olarak, diskleri yüzlerce kişi yere tarafından görüldü. Diskleri hiç ses çıkarmadı.Onlar tamamen sessiz edildi. Arnold Doğu Oregonian gazete ile bir röportajda söyledi: "suyun atladıysanız bir daire gibi uçtular."

Associated Press hikayeyi aldığımda, diskleri "uçan daire gibi nesneleri." derlerdi Bu terim 'Uçan daire' resmen insan dilinin ayrılmaz bir parçası yapıldı. Bizim 'Uzaylı belgeleri' bölümünde Nişangah Kenneth Arnold üzerinde CIA'ın resmi raporu kontrol ettiğinizden emin olun.
1947 raporlama görüldüğüne ve iniş, başlık
uçan daireler.
Diğer görüldüğüne

14 Haziran 1947

Richard Rankin on disklerin bir üçgen formasyonu Bakersfield, Kaliforniya üzerinde Los Angeles'a Chicago'dan yolculuk ederken gördüm. O saatte 600 Mille kendi hızını tahmin.

21 Haziran 1947

Spokane, Washington sakinleri sekiz diskleri altı yüz mil saat 11: 00'da tahmin edilen bir hızda uçan gördüm

Midwest erken UFO fotoğraf

21 Haziran 1947

Yukon, Oklahoma sürüş bir satıcı Altı disketin bir oranda"inanılmaz hız." oluşumunda uçan gördüm

24 Haziran 1947

Üç disk Richmond, Washington görüldü. Onlar gökyüzünde fermuar gibi onlar wobbling.Kenneth Arnold onun diskleri gördüm aynı gün bu. O da kaydetti diskleri "wobbling olduğunu."

27 Haziran 1947

Bir kadın "yan yana wobbling" diskler görür iken oluşumunda olağanüstü hızda Cascade Dağları geçmiş sinek. O söyleyerek, "Gümüş tabak gibi görünüyorlardı." sözleri kaydedildi

28 Haziran 1947

İki pilot Alabama, Maxwell hava üssü gelen bir 90 derecelik dönüş yapmak ve ortadan yüksek hızda seyahat parlak bir ışık görüyorum. İki istihbarat memuru, dahil olmak üzere altı başka tanıklar aynı şeyi görmüş.

28 Haziran 1947

Wisconsin bir çiftçi Beuscher adında birden çok sessiz disk onun çiftlik üzerinde yakınlaştırma görür. Aynı zamanda, uçan diskleri genel gider raporları Illinois Eyaleti'nde geldi.

29 Haziran 1947

Iowa Des Moines-Mason City otobüs sürücüsü beş diskler çizgi gökyüzünde görür. Kısa bir süre sonra bu nişan, o daha fazla gelen on üç ters yönde sayar.

Bilim adamları beyaz kumları kanıtlanması gerekçesiyle New Mexico'da, "Gümüş diskler arasında sınırlı Hava Sahası ses büyük hızlarda uçan" nokta. 1947 yılında White Sands dünyada sadece nükleer hava üssü oldu. Bu daireler bu tesisi üzerinde görünümünü bir telaş askeri faaliyet ve endişe oluşturulan. Bkz: Bu 'Uzaylı belgeleri' bölümünde ilgili çok gizli faturalarının kopyaları.



ABD basından 1947 UFO "dalga" sırasında başlık.

30 Haziran 1947

Williams Arizona alanında, ABD Deniz Kuvvetleri pilot iki disk yaklaşık yirmi mil güneyinde Büyük Kanyon inmeye görünür görür. Pilot onları "akıl almaz hız." sahip olarak açıklanan

30 Haziran 1947

Portland, Oregon polis memurları bkz: "beş parlak krom hub caps" kaybolur ve tarafından yolculuk ederken yeniden görünür. Onlar uçtu hub "yan yana sallanırken" kapaklar. Diskleri memurunun K. McDowell iki subay ve bir pilot ile birlikte görüldü.

Not: yan yana Wobbling uçan daireler yaygın olarak gözlenen karakteristik 1940'ların ve 1950'lerin başında oldu. O zamandan beri uzaylılar Görünüşe göre onların zanaat bu azaltmak için yeniden si-mühendislik. Şimdi düzgün, daha az sallantı ile uç ve sık sık yan yatırılabilir.



4 Temmuz 1947

Başlamak havai fişek gösterisi başlasın!Kampçılar Twin Falls, duman River Canyon Idaho bkz: otuzdan fazla diskleri yüksek bir hızda seyahat.

Havayolu ekip, pilot E. J. Smith, Ralph Stevens ve hostes Martie Morrow Idaho üzerinde yolculuk ederken 9 diskleri bkz: yardımcı pilot Birleşik. Diskleri bir fantastik ekranda koymak.Akrobasi yapmak, birlikte birleştirme, sonra parçalara ayır. Ayrıca kaybolur ve yeniden görünür.

4 Temmuz 1947, o gün tek başına, seksen sekiz büyük disk görüldüğüne 24 durumlar boyunca üzerinden dört yüz kişi tarafından rapor edildi. Bu en az on milyon insan bu gün uçan daire gördüm tahmin edilmektedir.



4 Temmuz 1947

Roswell Crash'te olur. İçinde patlayıcı bir fırtına kısa bir süre gece yarısından önce Roswell, New Mexico, şimdi ünlü uçan daire kilitlenme oluştu. Corona, New Mexico yaklaşık kırk millik kaza Roswell daha yakın olduğundan olarak da bilinen "The Crash, Corona" olduğunu. Ancak, kaza enkaz Roswell Air Base için bu nedenle adı "Roswell." çekildi Tam hikaye için benim Roswell' bölümüne bakın.


Makale (1947) askeri uzmanlar ne uçan daireler, ya da nereden geldiğini hiç bir fikrim yok aslında tartışıyor.


Avrupa'nın manzaraları

20 Nisan 1947

Col de Serres, Kurtlar Vadisi üzerinde uçan diskleri görmek Fransa rapor vatandaşları.

21 Mayıs 1947

Yavaş hareket eden, büyük puro şeklinde nesneleri İsveç'te görülmektedir.

10 Haziran 1947

Hızlı hareket eden uçan nesneler Finlandiya'da görülmektedir.

7 Temmuz 1947

Sussex, İngiltere'de insanlar bkz: diskler sahil uçmak ve denize.

Napoli, İtalya vatandaşları yavaş hareket eden, parlak yuvarlak yüzey yükü rapor.

Şili'deki Del Satto Gözlemevi'nde astronom diskleri nokta. Tahmini hızı: saatte 3.000 mil!

Japonya ve Hollanda yüksek hızlı diskler bu gün gördüklerini rapor da.



18 Temmuz 1947

Norveç: İki nesne Lake Mjosa dalış görülmektedir.

19 Temmuz 1947

Birkaç tanık göl Kolmjorv, İsveç dalış bir nesne gördün.

23 Temmuz 1947

İşçi Pitanga, Brezilya yakınındaki bir zanaat açılış tanık. Üç 6
-ayak yüksek varlıklar olsun şeffaf takım elbise giyen dışarı ortaya gemisinden.

11 Ağustos 1947

İsveç üzerinden dört yüz kişi bkz: hızlı hareket eden diskler havai uçmak.

14 Ağustos 1947

İtalya: Bir vatandaş, R. L. oldu, büyük başları ve büyük gözlü iki küçük varlıklar arasında geliyor.

1 Eylül 1947

Yunanistan: İngiliz Ordusu birimleri bkz: "gizem mermi." (İngilizler de sevmez misin? Diskleri veya saucers görmüyorum, onlar "mermi." bakınız)

9 Ekim 1947

Las Vegas, Nevada. Las Vegas üzerinde uçan Hava Kuvvetleri pilotları saatte bin mil seyahat a yuvarlak yüzey yer. O hızda 180 derecelik dönüş yapar. Bu manevra çalışırken herhangi bir dünyevi uçak kendini imha.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.