Manşet

Uzaylı Otopsi

Yazar Unknown 18 Kasım 2016 Cuma 0 yorum
Hala fotoğraf 'Uzaylı otopsi' filmden alınan
Uzaylı otopsi Film

1995 yılında bir adam İngiltere'de bir televizyon gösterisi yapımcısı yaklaştı ve 1940'ların fotoğraflandı bir uzaylı otopsi görüntülerini gerçek film yaptı demedik ki.Adamın adı Ray Santilli, ve o anlatan film "Santilli film" anılacaktır Santilli uzunluğu her biri hakkında on dakika 16 mm film, on beş makaraları olduğunu söyledi. Santilli o eski bir askeri kameraman Jack Barnett adıyla film var dedi.



Fox Film fiyaka

Filmin sonunda özel bir Fox ağında Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınlandı.Fox çalıştırmak birkaç kez halkın talebi karşılamak için vardı çok popülerdi.

Fotoğraf gövde 'Uzaylı otopsi' film
Ama, gerçek mi?

Benim görüşüm, yok! İnsanlar bu film hemen hemen her yönünü içine bakarak edilmiş ve birçok alanda sadece değil yukarıda tut. İşte bazı önemli noktaları:

Sözde kameraman bulunamıyor. O dönemde herkes Jack Barnett o konumda adını tarafından askeri hiçbir kayıt vardır.Ayrıca, Santilli öyküsünü birkaç kez değişti ve adamın adı gerçekten Barrett olduğunu söyledi. Yine de, herhangi bir askeri kayıtları ile eşleşme yok.

Kodak, film, analiz sonra ham film üretilen bu dönemde her ne kadar (1947), kesin değildir ve bu çok daha sonra üretilen.Filmin duvar saati, cerrahi aletler ve telefon gibi arka planda görünen öğeleri içine araştırma da kanıtladık sonuçsuz.

Gerçek çekim tekniği çok kötüdür.Kameranın beklenir olarak sabit bir pozisyonda ayarladığınız, yerine sürekli hareket ediyor, bu belgeleyen bir teknik gerçekten video kaset geliştirme kadar yıllar sonra ortaya çıktı değil.


Son olarak, uzaylı kendisi aptal uzaylı için dikkate değer bir benzerlik üzerinde bir Roswell Müzesi'nde aslında vardır, onlar hemen hemen aynıdır. Sadece bu değil, ama uzaylı cesedi bir iç yapısı eksikliği gibi görünüyor. Gerilmiş olan deri, tendonlar, kemik veya kas dokusunun hemen hemen hiçbir kanıt yoktur..

'Uzaylı otopsi' filmi başından fotoğrafı
Dezenformasyon

Santilli film dezenformasyon klasik bir vaka gibi görünüyor. Bütün Santilli bölüm bir ders kitabı örneği hizmet verebilir; Daha iyisini görmedim. Dezenformasyon mutlak doğru söylüyor ama inanılan olmak bir şekilde söylüyorum uygulamadır. Eğer insanlar fikir tamamen görevden sahte görünmesini sağla. Tekniği kullanılmış ve İKİNCİ Dünya Savaşı sırasında rafine.Müttefikler aslında "nerede ana Amerikan güçleri Fransa'ya inmiş olacağız Almanlara sızdırılmış". Ama onlar çok Hitler bilgileri almak kolay ve plan sadece Hitler bilgileri inanmadım koydu. Bunun sonucunda Müttefikler değil onlar ve Alman birlikleri pozisyon dışında bulunan said nerede ve askerli indi.

'Otopsi alien' tam hala vuruş.
Santilli filmde tasvir bir otopsi neredeyse kesin gerçekleşti. Bazı hekimler ileri olduğunu söylemek için geldim. Ama Santilli filmde değil. Santilli film, halkın fikri gülünç olarak görevden umuduyla İnanılacak gibi değil bir şekilde gerçekleşti gerçek bir olay gösteren.



Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.